Tipy na kosmetické dárky pro každého

Hezký předvánoční čas všem,

začíná nám přituhovat, Vánoce se kvapem blíží a je nejvyšší čas pořídit dárky pro naše milované. Neznám snad nikoho, koho by nepotěšila pěkná kosmetická sada. Na Elnino je obrovský výběr pečující kosmetiky i parfémů za výhodné ceny v krásných dárkových baleních. Sepsala jsem vám pár tipů na dárkové sady, které jsem letos pro své milé vybrala já.


Hugo Boss ALIVE
Za mě jednoznačně nejkrásnější parfém Hugo Boss pro ženy - ALIVE. Mimořádně povedená vůně, jiskřivá, energická, svůdná. K dostání je v mnoha krásných sadách pohromadě s tělovými mléky nebo miniaturami do kabelky. Já jsem zvolila sadu 50ml s tělovým mlékem. Mám ráda, když parfémované mléko doplní samotný parfém a kůže krásně voní. Vybírat však můžete různé kombinace. A za zmínku určitě stojí i ovocnější varianta parfému Alive s dominantní malinou, Alive Intense.





Dárková kazeta LANCOME
Krásná rúžová krabička obsahuje 3 nezbytnosti pro pronikavý pohled a následné odlíčení. V dárkové kazetě luxusní značky Lancome najdete jednu z nejlepších objemových řasenek z cenově vyšší kategorie, Hypnose Volume-A-Porter, černou kajalovou tužku na oči a dvoufázový odličovač Bi Facil. A vzhledem k tomu, že celá sada stojí jen asi o "dvacku" víc, než samotná řasenka, asi je jasné, že se opravdu vyplatí ji pořídit. Radost obdarované zaručena!



Domácí wellness sada Ziaja
Naprosto úžasná sada kosmetiky pro domácí wellness za pár korun - to je Ziaja Baltic Home Spa Wellness set obsahující 4 produkty v plné velikosti s božskou relaxační vůní čokolády a kávy. V dárkové sadě najdete Denní pleťový krém s mořskou řasou a kakaovým máslem, sprchový gel s vůní kokosu a mandlí v obřím balení 500ml s praktikou pumpičkou, tělový peeling a tělový krém, oba s vůní hořké čokolády a kávy v 300ml balení. Sada je za bezkonkurenční cenu necelých 350Kč a udělá radost naprosto každému.




PRORASO sada na vousy
Máte doma vousáče? Pak ho jistě potěší sada pečující o jeho poctivě pěstovanou chloubu. Značka PRORASO nabízí kosmetiku pro vousáče za přijatelné ceny. Zakoupit můžete samostatně vodní lázně nebo olejíčky, ale za sebe doporučuji mrknout na některou z dárkových sad, které nejen lépe vypadají, ale jsou i cenově výhodnější. Já jsem vybrala žlutou sadu Wood & Spice s mužnou, dřevitě-kořeněnou vůní kmínu, šafránu, cedrového a santalového dřeva s vanilkou. Sada obsahuje šampon na vousy a pečující olej, bez kterého se žádný vousatý muž neobejde. 




L´Oréal sada pro muže
Muži mají specifické potřeby, co se kosmetiky týče a L´Oréal to ví. Vytvořil tuhle báječnou kazetu Men Expert Magnesium Defence obsahující deodorant, sprchový gel 3v1 a hydratační pleťový krém, který byl speciálně vyvinut pro specifika citlivé mužské pleti. To vše s příjemnou osvěžující vůní a s hypoalergenním složením s detoxikačním magnesiem (hořčíkem). 




To je jen něco málo z mých tipů. Na výběr je toho však mnohem, MNOHEM, víc! Třeba vonné svíčky za skvělé ceny, mé tipy na krásné gurmánské svíčky najdete v článku na blogu. Navíc teď na Elnino probíhají obrovské slevy v rámci Black Friday a řeknu vám, že třeba parfémy a dekorativní kosmetiku momentálně nikde neseženete za lepší ceny! Užijte si nákupy z pohodlí domova a bez stresu a krásný převánoční čas vám všem.

Vaše Gábi
@beautygabu


Komentáře

Oblíbené příspěvky