Hladká pokožka a upravená oblast bikin jedním tahem

Hezký den, dámy,

bikinové období (léto) je za námi, ale to vůbec neznamená, že bychom měly zanevřít na hladké oholení, právě naopak. Nevím jak pro vás, ale pro mě je nenahraditelný ten pocit čerstvě oholených nohou bez pořezání či podráždění. Stejně tak mám ráda upravená třísla a intimní oblast. Našla jsem pro to skvělé pomocníky Wilkinson, které vám na následujících řádcích představím.



Holící strojek Intuition Complete
Holící strojek v krásné pudrově růžové barvě je dodáván v balení s jednou hlavicí. Tělo strojku je ergonomicky navrženo tak, aby snadno padlo do ruky a pohodlně se s ním zacházelo. Hlavice jsou nasazovací pomocí jednoho kliknutí, což je nejen velmi jednoduché, ale také praktické, protože nemusíte kupovat vždy celý nový strojek, ale pouze balení náhradních hlavic. 




Holení se strojkem Intuition Complete je opravdu velmi snadné, a to i v komplikovanějších místech se záhyby, jako jsou kotníky, oblast bikin, podpaží a další. Hlavice s 5 břity po pokožce doslova klouže, a to především díky zvlhčujícím proužkům Skin Soft formula s kyselinou hyaluronovou. Nedochází tak k podráždění ani pořezání, a to ani na té nejjemnější kůži. 




Náhradní hlavice Intuition Complete
Jak jsem již zmínila výše, nemusíte vždy kupovat celý nový strojek, jakmile se vám břity na hlavici ztupí nebo zanesou. Wilkinson nabízí cenově výhodné sady náhradních hlavic po 4 nebo 6 ks, které vyjdou cenově mnohem lépe. 




Holící strojek se zastřihovačem
Ideální varinata pro všechny z nás, které chtějí kombinaci dokonalého oholení i zastřižení v jednom strojku. Wilkinson Sword Intuition Complete Bikini si jednoduše poradí s každým chloupkem na těle, ať už se ho chceme úplně zbavit nebo ho jen zkrátit na požadovanou délku, případně upravit do požadovaného tvaru, však my si rozumíme :) 



Na jedné straně je hlavice s 5 břity a zvláčňujícím gelem s kyselinou hyaluronovou a na straně druhé je vodotěsný zastřihovač na baterii se 4 stupni nastavení hřebene. Ten dosáhne i do těch nejhůře dostupných míst a poradí si i s tím nejhustším porostem. Zastřihování se nemusíte vůbec bát, díky krytce je bezpečné a velmi snadné. Skvělé je, že díky vodotěsnosti strojku nemusíte oddělovat činnost holení a zastřihování, ale vše zvládnete pohodlně ve sprše či ve vaně při každodenní beauty rutině. 





Ať už si vyberete kteroukoli z výše uvedených variant, můžete se spolehnout na kvalitu strojků Wilkinson, a to za velmi příjemnou cenu! A pokud hledáte tip na dárek pro svou drahou polovičku, mrkněte na komplet nabídku, protože Wilkinson nabízí i skvělé strojky pro muže.

Krásný den,
Vaše Gábi
@beautygabu



Komentáře

  1. Žiletka je užitečná věc, když náhodou není po ruce epilátor, díky za tip

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky