Tipy na parfémy pro ženy, se kterými zabodujete

Hezký den,

Vánoce jsou tu coby dup, ale pokud stále nevíte co pořídit mamince, sestře, manželce, přítelkyni, kamarádce, nechte se inspirovat mými ověřenými parfémy, se kterými vykouzlíte usměv na rtech každé ženě. A když už, nechte si ho zabalit do jedné z krásných dárkových krabic, protože přesně tuto službu nabízí Notino.



Armani Emporio Because It´s You
Tento parfém se stal mou sváteční srdcovkou a pořídila jsem si ho letos, stejně jako loni, na Vánoce, protože ho mám s nimi spojený. Vůně je náderná, ovocno-květinová, s velmi silným akcentem sladkých malin, svěžího citronu a dřeva. Je naprosto unikátní tím, že hřeje v zimě, ale díky ovoci se hodí i v létě. Zkrátka úchvatná vůně vhodná na denní, ale i večerní nošení. Mám už 3. balení z Notino a vždy jsem byla naprosto spokojena s kvalitou i výdrží parfému. Loňský článek si můžete připomenout ZDE.

Hlava: neroli, malina, citron
Srdce: růže
Základ: pižmo, vanilka, ambrové dřevo


Bottega Veneta Bottega Veneta
Velmi unikátní, sofistikovaný a specifický parfém, který si buď zamilujete, nebo ho nesnesete - nic mezi tím. Samostatnou recenzi na něj najdete ZDE. Každopádně pokud chcete darovat ženě parfém, který zcela jistě neucítí na každé druhé, Bottega Veneta je ta správná volba. 

Hlava: pepř, bergamot
Srdce: jasmín pravý (arabský)
Základ: kůže, mech, pačuli



Armani Sí
Není náhoda, že značka Armani se v mém výběru parfémů objevuje často. Její vůně jsou totiž sázka na jistotu. Sí je velmi elegantní, intenzivní vůně pro sebevědomou ženu. Žádný z dalších navazujících parfémů Sí Fiore nebo Passione mi nevoní tak, jako právě Armani Si. Nese označení chypre ovocno-květinová a nejsilnější složkou v ní je za mě rybíz, vanilka a růže. Výdrž má naprosto neuvěřitelnou, silně vonící po celý den.

Hlava: listy černého rybízu
Srdce: frézie, růže
Základ: ambroxan, dřevité tóny, vanilka, pačuli



Mugler Alien
Jeden z mých nejmilovanějších parfémů, opět z kategorie buď mu naprosto a zcela propadnete, nebo ho nesnesete. Je totiž velmi, ale opravdu velmi intenzivní, a o to unikátnější, že obsahuje pouze 3 složky. Řekla bych, že má absolutně nejdelší výdrž ze všech parfémů, které jsem kdy měla možnost vyzkoušet (a že jich bylo). Úchvatný je i flakon, fialový v kombinaci se zlatými detaily. Tohle je parfém pro všechny extrovertní ženy, pokud máte kolem sebe ženu berana, schválně zkuste, zda jí vůně sedne...vsadím se, že ano :) Doporučuji ho spíš na večerní příležitost, pokud za sebou nechcete v kanceláři zanechávat dlouhotrvající stopu ve vzduchu. Nese označení orientální a dřevitá, pro mě je velmi hřejivá a sexy. 

Hlava: jasmín
Srdce: kašmírové dřevo
Základ: ambra



Ať už se rozhodnete pro jakýkoli parfém, na Notino je ten nejpestřejší výběr za skvělé ceny. A pro opozdilce, pokud objednáte do pátku 18.12., máte garanci doručení do Vánoc. Nebo si jednoduše objednejte zásilku přímo na pobočku a vyzvedněte tam. 

Já děkuji Notino za celoroční perfektní nabídku, kvalitní a originální zboží a skvělý servis!

Vám všem děkuji za přízeň, přeji krásné svátky vánoční, odpočiňte si a těšme se, co nám rok 2021 přinese.

Vaše Gábi,
@beautygabu






Komentáře

Oblíbené příspěvky