Pure Fiji - přírodní kosmetika z panenské přírody

S přibývajícími pochmurnými podzimními dny mám čím dál víc tendenci vracet se tak nějak k létu. Venkovní teplota klesá, my se balíme do stále více vrstev a přejeme si, abychom se alespoň na chvíli mohli zase vrátit do léta. Mám pro vás malý tip, jak si k tomu dopomoci alespoň pomocí kosmetiky, když už se nejde vrátit nebo posunout čas zpět na léto.


Pure Fiji je přírodní tělová a pleťová kosmetika pocházející z panenské přírody fidžijských ostrovů, která svými dokonalými vůněmi pohladí vaše smysly a svými účinky zanechá vaši pokožku heboučkou tak, jako nikdy, to vám garantuji! Obsahuje kokosový olej té nejvyšší kvality a výtažky z exotických rostlin. Představím vám teď postupně pár produktů, které jsem díky českému zastoupení značky Pure Fiji mohla vyzkoušet.


Exotický kokosový olej
Kdo by nemiloval oleje! Ani já nejsem výjimka, používám je převážné na tělo a vlasy. A přesně k tomu jsou kokosové oleje s nádhernými exotickými vůněmi Pure Fiji určeny. Když už zmiňuji ty vůně, variant je hned 11 a opravdu je z čeho vybírat!


Já si v plné variantě vybrala White Gingerlily - Zázvorovou lilii a byť je to vůně nádherná, jemná a květinová, po ovonění mini balení všech dostupných vůní bych si dnes vybrala jinak. Naprosto mi učaroval olej s vůní Kokosové mléko a med! Opravdu, hladká, teplá vůně, naprosto nádherná ve spojení s kůží. Pokud preferujete květinovější vůně, dokonalá je Plumérie a ze svěžejších bych vám doporučila jemný Limetkový květ s kokosem nebo Mango.


Všechny vůně jsou ale natolik nádherné, že v podstatě nešlápnete při výběru vedle. Olej navíc funguje jako suchý olej s okamžitým vstřebáním, takže se nemusíte bát "upatlaného" pocitu po natření. Doporučuju natírat pokožku hned po sprše/koupeli, tak se olej vstřebá nejlépe a nespotřebujete ho na větší plochu tolik, tím pádem vám balení déle vydrží :)
Balení 90/240ml, cena 310/700 Kč,-, zakoupíte ZDE 

Cukrový kokosový peeling
Tohle je bez přehánění naprostá dokonalost, které bych chtěla mít doživotní zásoby, nekecám. Cukrový peeling totiž funguje jako peeling a olej v jednom. Takhle hladkou pokožku nemám ani po těch nejvýživnějších tělových mlécích.


Peeling totiž obsahuje kromě čerstvé cukrové třtiny i výtažky z exotických olejů, takže v rámci odstraňování odumřelých buněk z pokožky a příjemné masáže zároveň i vyživujete. Výsledkem je dokonale hebká a prokrvená pokožka celého těla, navíc provoněná na několik hodin.


Já si většinou peeling provádím během večerní sprchy a kůže mi voní až do rána! Je to opravdová slast. Možná vás cena lehce zaskočí, ale něco vám povím, balení je tak velké, že vám vydrží neskutečně dlouho! Pokud přeci jen váháte, objednejte si menší balení na zkoušku, ale POZOR, tento peeling je opravdu silně návykový!
Balení 59ml/457ml, cena 195/1060 Kč,-, zakoupíte ZDE

Tělový peeling Coconut Crush
Jemný peeling s rozdrcenými kokosovými skořápkami a ananasovými enzymy je nejnovějším přírůstkem do rodiny Pure Fiji a je stejně skvělý, jako jeho "kolegové". Díky své jemnosti je vhodný na každodenní použití. Kokosových skořápek se bát nemusíte, jsou rozdrceny na tak malinké kousky, že použití není nijak bolestivé nebo snad nepříjemné.


Peeling opravdu jemně odstraní odumřelé buňky a obsažený kokosový krém s výtažky z exotických ořechů se postará o hebkost a výživu pokožky. Na dotek je kůže po použití heboučká a voňavá. Od té doby, co peeling používám před holením, nezarůstají mi tolik chloupky, což je velké plus, protože takové zarůstající chloupky jsou nejen nepříjemné, ale taky můžou udělat pěknou paseku.


Stejně jako jeho cukrový bratr, i Coconut crush provoní pokožku celého těla. Já mohla vyzkoušet hned 4 varianty - Mango, Guava, Kokos a Limetkový květ - a všechny voní lákavě a krásně. 
Balení 35/185ml, cena 140/480 Kč,-, zakoupíte ZDE 

Celkově musím potvrdit, že produkty značky Pure Fiji jsou opravdu skvělé, to bez debat. Mým favoritem určitě zůstává cukrový peeling, na tom se nic nezměnilo, ten by zasloužil metál. Nicméně neprohloupíte ani pořízením oleje nebo jemného peelingu. 

Co říkáte? Kterou vůni byste vybraly vy jako svého favorita?
Přidávám i seznam všech dostupných variant, představujete si, jak asi voní?
  • kokos
  • kokosové mléko s medem
  • mango
  • limetkový květ s kokosem
  • guava
  • plumérie
  • zázvorová lilie
  • karambola
  • ananas
  • květ pomeranče
  • noni
Děkuji Pure Fiji za produkty k testování a vám za to, že jste si našli pár minut na přečtení.

Krásný den,

Vaše Gábi
@beautygabu

Komentáře

Oblíbené příspěvky