Manufaktura pivní - limitka s nečekaně nádhernou vůní

Hezký den,

máte rádi pivo? Já ano, je to v podstatě jediný alkohol, který piju :) Nicméně v dnešním článku se nebudu zaobírat zlatavým mokem jako takovým, ale kosmetikou, která jej obsahuje. Konkrétně tedy inovovanou vlasovou Pivní řadou Manufaktura, která čítá několik velmi zajímavých produktů.


Pivo, jak známo už z dob našich prababiček, má velmi pozitivní účinky na vlasy i pleť a má tak své nezastupitelné místo ve světě kosmetiky. Dřívě se údajně dokonce pomocí piva tužily vlasy :) Dnes už naštěstí máme pokročilejší technologie a můžeme si blahodárné účinky chmele užívat ve voňavých, krásně zabalených kosmetických produktech. Já vám teď postupně představím ty, které jsem z Pivní řady Manufaktura mohla vyzkoušet.

Pivní vlasový šampon - bestseller
Hned v úvodu vám prozradím, že tohle je můj miláček. Šampon nese označení bestseller a právem! Zaregistrovala jsem však názory, že šampon neskutečně smrdí a přes to silné aroma piva se některé testující nedokážou přenést. Tento názor absolutně nesdílím, protože právě překrásná vůně je jedna z vlastností, které na šamponu zbožňuju. Je unisexová, až do pánska, a Manufaktura mi dokonce prozradila, že přesně stejnou vůni najdete v toaletní vodě MEN 001.


Přiznám se, že jsem ještě nezažila šampon, díky kterému by mi tak dlouho voněly vlasy (vůně se opravdu ve vlasech drží až do dalšího umytí) a hlavně kvůli kterému bych si musela neustále k vlasům čichat. Já jsem prostě kolekci podlehla hlavně kvůli vůni, kterou tedy rozhodně nemůžu přiřadit ke klasickému pivu. No, běžte si přivonět a posuďte samy :) Ale zpátky k šamponu, pokud vašim vlasům chybí objem a lesk, pak jej skutečně musíte vyžkoušet. Tužící účinky jsou nesporné, vlasy jsou pevnější a nadýchané, nechybí jim však hladkost a opravdu neskutečný lesk. Za mě se tak pivní šampon řadí na můj možná vůbec nejoblíbenější produkt Manufaktura a rozhodně vám jej doporučuji vyzkoušet! Navíc je za dost příznivou cenu, balení vydrží opravdu dlouho a je z téměř 98% tvořen přírodními ingrediencemi, to vše bez silikonů.
Balení 300ml, cena 179 Kč,-, k dostání ZDE 

Šampon snů
Šampon snů, neboli Extra jemný pivní šampon, obsahuje kromě jiného i přírodní kofein a extrakt z mořské řasy, které mají revitalizační a hydratační účinky. Není vůbec špatný, ale mého favorita Pivní šampon z první příčky nesesadí.


Komu nesedne silná vůně Pivního bestselleru, tomu se určitě zalíbí jemná bylinná vůně tohoto šamponu snů. Vlasy jsou po umytí šamponem příjemně lesklé, hebké, ale mám pocit, že i trošku víc rozlítané. Po prvním testovaném pivním zázraku (viz výše) jsou mnohem pevnější, hutnější. Jinak ale šampon určitě není špatný a doporučila bych ho i těm, které trápí citlivá pokožka hlavy, velmi šetrně ji umyje a nedráždí.
Balení 255ml, cena 229 Kč,-, k dostání ZDE 

Vlasový balzám
Podle obalu jsem měla dojem, že tento balzám bude vonět stejně jako můj oblíbenec, pivní šampon. Má však velmi jemnou vůni, podobnou spíš šamponu snů. Přiznám se, že mám ráda, když mi balzám vlasy provoní, a to se tady úplně nekoná. Neřekla bych ale, že je to úplně na škodu, protože alespoň nepřebije (pro mě) dokonalou vůni silného pivního šamponu.


Balzám vlasy hezky uhladí v délkách, ovšem všimla jsem si, že sušší konečky nejsou tak vyživené, jako u hutnějších balzámů. Musím je tak potom ještě ošetřit maskou, aby byla výživa dokonalá. 
Balení 150ml, cena 195 Kč,-, k dostání ZDE

Pivní vlasová maska
Na masku jsem byla hodně zvědavá. Má totiž velmi zajímavou, hutnou, táhlou konzistenci podobnou máslu. Měla jsem obavy, jestli nebude příliš zatěžovat a mastit vlasy, ale nemusíte mít vůbec strach. Já mám dlouhé vlasy a používám masku v celé délce culíku. Vlasy se pak vůbec necuchají, jsou vyživené a nádherně lesklé, to vše bez zatížení. Naopak, mám dojem, že jsou vlasy opravdu pevnější a méně se lámou.



Tuhle masku musíte zkusit. Navíc obsahuje samé ingredience s blahodárnými účinky, jako pivo, výtažky z chmelu a ječmene, přírodní kofein, keratin, extrakt z možských řas a další, to vše z více než 96% přírodního původu a bez silikonů. Překrásná je i vůně, která je takovou kombinací silného pivního šamponu a jemného šamponu snů, no zkrátka si musíte přivonět a vyzkoušet :)
Balení 200ml, cena 249 Kč,-, k dostání ZDE 

Aktivační sérum
Přiznám se, že už se nějaký ten týden potýkám s enormním vypadáváním vlasů. Slyšela jsem i názor, že se vlasy obměňují se změnou ročního období, stejně jako třeba srst u zvířat, ovšem nevím, co je na tom pravdy :) Každopádně pokud se moje obměna brzy nezastaví, budu za pár týdnů plešatá. Právě proto mi tak aktivační sérum z pivní řady Manufaktura přišlo na testování v pravý čas.


Používám ho cca 2-3x týdně, po dobu zhruba měsíce. Nezaznamenala jsem úbytek padání vlasů, chomáče po vyčesání sbírám pořád zhruba stejné, ale všimla jsem si poměrně velkého množství nových podrostů, což je rozhodně velmi pozitivní zpráva. Navíc sérum opět krásně a intenzivně voní, nemastí vlasy, takže každodennímu použití nic nebrání, pokud nejste tedy hlava děravá, jako já :) Velkým pozitivem je téměř 100% obsah přírodních látek.
Balení 155ml, cena 579 Kč,-, k dostání ZDE 

Co říkáte? Jak se vám pivní řada zamlouvá? Mými jasnými favority jsou Pivní šampon a maska, ty rozhodně pořídím znovu. Myslím, že takový balíček produktů vyrobených z piva bude i krásným dárkem pro vaše muže na vánoce. Kromě mnou testovaných totiž řada obsahuje ještě další kousky, jako třeba sprchový gel, krém na ruce, balzám na rty nebo mýdlo. A k dostání jsou i krásná dárková balení. Tak se mrkněte a taky mi dejte vědět, co vás zaujalo nejvíc, případně co už máte doma :)




Děkuji Manufaktura za možnost tyto pivní zázraky vyzkoušet.

Pěkný den,

Gábi
@beautygabu


Komentáře

  1. Dodělávám ten Jemný šampon, zpočátku mi šíleně mastil vlasy, to se srovnalo, ale nijak extra nadšená z něj nejsem. A sérum mi nedělá vůbec nic.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Rozhodne veľmi zaujímavá rada 👌 zaujala ma najmä maska a aktivačné sérum 👌 krásne fotky

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky