theBalm - hravá dekorativka z USA

Hezký den,

pokud milujete dekorativní kosmetiku minimálně stejně tak, jako já, pak by vám určitě neměla uniknout následující recenze na produkty značky theBalm. Přiznám se, že dekorativní kosmetiku mám na testování nejraději, zkoušení netrvá tak dlouho, jako u pečující kosmetiky, a hlavně kvalita a vlastnosti jsou viditelné už po pár použitích. Samozřejmě i u dekorativky platí, že každému nesedne vše, ale pravděpodobnost je vyšší než u krému na pleť. Podívala jsem se podrobně na ikonické produkty značky původem z USA, od pudrů přes paletky až po rtěnky. Jak jejich testování dopadlo? Čtěte dále...


Pudr Sexy Mama
Pudr je pro mě kvůli snadno se mastící pleti nutný krok při každém líčení. Sexy Mama je k dostání v jednom odstínu, ale má transparentní efekt a nezmění odstín make-upu, ani z vás neudělá bělobu. Velmi dobře matuje, ale celý den rozhodně nevydrží (to ale v mém případě zatím žádný pudr). Musím přepudrovat vícekrát během dne. Pudr je jemný, neflekatí ani nevytváří mapy.

Balení 7 g, cena 499 Kč, k dostání ZDE 

Bronzer Take Home the Bronze
Jsem bronzerová královna, nedám bez těch matných, konturovacích ani ránu a doma jich mám už opravdu solidní sbírku. Take Home the Bronze mě zaujal hned, jakmile jsem ho viděla. Je k dostání ve více odstínech a ze začátku jsem chvíli váhala, jestli vzít ten nejsvětlejší - Oliver, ale udělala jsem dobře. Tmavší by byl i pro mě, snadno se opalující brunetu, už moc. Blondýnkám by Oliver ale určitě taky měl sednou, má šedý podtón a nemusíte se tak bát oranžády na tvářích. Dá se velmi pohodlně vrstvit, na konturování je to dokonalý parťák.


Balení 7 g, cena 429 Kč, k dostání ZDE 

Tvářenka Balm Desert
Balm Desert je pro mě tak trošku oříšek, na tvářenku moc dohněda, na bronzer příliš tmavý. Musím s ním tak hodně opatrně, jinak mám nevzhledné fleky. Dokážu si představit, že snědší kůži by mohl sednout skvěle, já ho však pro sebe nemám šanci moc využít. Jedině snad jako oční stíny. Jinak je opravdu hodně pigmentovaný, má až téměř máslové složení, nepráší. Jak byste tento odstín využili vy?

Balení 6,4 g, cena 499 Kč, k dostání ZDE 

Paletka Meet Matt(e) Shmaker
Paletka Shmaker zaujme už na první pohled. Stíny jsou záměrně poskládané do vzájemně ladících dvojic, nebo se mezi sebou dají různě kombinovat. Jsou však překrásné všechny, to je bez debat. A taky neuvěřitelně pigmentované! Shmaker byla první paletka očních stínů, kterou jsem od theBalm vyzkoušela, a už chápu ten boom a chválu kolem ní (a vlastně všech paletek očních stínů této značky). Tohle se prostě s paletkami za dvě, tři stovky nedá srovnat. Co stín, to bomba, žádné rozlišování matných nebo třpytivých, všechny "kreslí" stejně výborně. Posuďte sami na následujících fotkách.




Balení 9.6 g, cena 759 Kč, k dostání ZDE

Paletka Alternative Rock vol.2
Krásná multifunkční paletka, kterou můžete použít jak na decentní denní líčení, tak na efektní "kouřovky" za použití magické černé (která je opravdu černo-černá!) nebo některých tmavých stínů. V paletce navíc najdete i krásnou tvářenku, bronzer a rozjasňovač (který bych já osobně vyměnila za pudr, a pak by byla Alternative Rock vol.2 dokonalá). Za tu cenu mi přijde složení opravdu super, navíc opět s velkým zrcátkem, takže se pohodlně nalíčíte i na cestách.


Balení 12 g, cena 749 Kč, k dostání ZDE 

Tekutá rtěnka Meet Matt(e) Hughes
Ach! Tyhle tekuté rtěnky jsem si zamilovala okamžitě po prvním vyzkoušení. Nejen, že se velmi snadno nanáší, díky zakulacenému aplikátoru není problém vykreslit kontury rtů bez nerovností, ale hlavně jsou na rtech neskutečně příjemné! Okamžitě po nanesení se vpijí, zaschnou a vytvoří odolnou matnou vrstvičku, kterou ale na rtech opravdu nepocítíte. Co ale pocítíte je nádherná mátová vůně. Ta netrvá dlouho, ale i na těch pár vteřin je to příjemné. Nedokážu popsat, čím to je, ale když mám Hughes na rtech, mám pocit nacucaných, objemných rtů. Výdrž je neskutečná, pití ani jídla se bát opravdu nemusíte. Mně se málokdy stane, že bych za večer rtěnku musela opravit. A když, tak pak jen lehké zesvětlání ze středu, určitě ne otěr nebo snad rozmazání. Mám rtěnku ve dvou odstínech, ale určitě pořídím i v dalších, protože za to rozhodně stojí!



Balení 7,4 ml, cena 439 Kč, k dostání ZDE

Mini Lip Gloss Kit vol.1
Leskům jsem holdovala, když jsem byla mladší, teď po nich sáhnu málokdy, ale je fakt, že tato sada obsahuje kromě klasických lesků i lesklé krémové rtěnky, které vypadají na rtech hodně dobře. Speciálně nude odstín mě nad očekávání zaujal. Každopádně pokud nechcete investovat do velkých balení jednotlivých lesků/rtěnek, pak je tahle sada pro vás naprosto ideální.



Balení 6x 1,2 ml, cena 649 Kč, k dostání ZDE

Pro porovnání přidávám ještě fotku bronzeru Take Home the Bronze a tvářenko-bronzeru Balm Desert:


Co na tyhle kousky říkáte? Máte některý z nich doma? Já se přiznám, že mě značka theBalm naprosto okouzlila. Nejen roztomilým designem a super praktickým balením jednotlivých produktů se zrcátky a magnetickým zavíráním, ale hlavně kvalitou. Od rtěnek přes pudry až po paletky, kvalita je prostě skvělá.

Jakou zkušenost se značkou máte vy? Dejte mi vědět tipy na vaše oblíbené kousky theBalm.

Děkuji theBalm za poskytnutí balíčku na testování.

Přeji pěkný den,

Gábi
@beautygabu

Komentáře

  1. Rtěnky mám v merku už dlouho. Jinak mám od The Balm Mary Lou Manizer a je to prostě jeden z nej rozjasňovačů, co jsem kdy měla!

    OdpovědětVymazat
  2. Teda padla som na zadok, produkty sú úžasné, líčenia jedna báseň a rúž odtieň charming wau 👌

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky