Absolutecosmetics.eu - L.A.Girl & L.A.Colors

Hezký den,

před nějakou dobou jsem dostala balíček z e-shopu Absolutecosmetics.eu plný krásných kousků z řad dekorativní kosmetiky značek L.A. Girl a L.A. Colors. Jak už název sám vypovídá, obě značky jsou původem z USA, konkrétně z Kalifornie. Nabízí širokou škálu kvalitních produktů za víc než příznivé ceny a obě jsou zařazeny na seznamu cruelty free značek PETA. Na e-shopu Absolutecosmetics.eu však najdete mnohem víc značek, jako například Milani, Jordana, Gerard Cosmetics, Zuii a další.
Pojďme se nyní společně podívat, jak jednotlivé kousky z balíčku obstály při testování.


L.A. Girl PRO.Matte HD make-up
Make-up mě neskutečně zajímal, protože je velmi často skloňován v souvislosti s extrémně krycím make-upem za pár korun a také přirovnáván k Double Wear EL. Jak už název sám vypovídá, make-up je matující, tudíž velmi vhodný pro mastnou a smíšenou pleť. Já mám mastnou, takže pro mě naprosto ideální. Složení je navíc bez parabenů, s obsahem vitamínu E, B5 a slunečnicového oleje.



Balení zaujme už na první pohled. Matné sklo je prostě velmi efektní a působí luxusně. Pumpička je velmi praktická, není tuhá a snadno tak vymáčknete přesně tolik produktu, kolik potřebujete. A samozřejmě velké plus je, že je součástí balení a nemusíte si za ni připlácet jako třeba u EL :)


Krytí make-upu je vyšší střední až vysoké. Stačí jedna tenká vrstva krémového produktu pro zakrytí tetování, to myslím mluví za vše. Pro dokonalé zakrytí doporučuji vrstvy dvě, ale myslím si, že pro běžné nedokonalosti pleti naprosto stačí jedna. Na pleti funguje make-up skvěle, nezvýrazňuje póry, zmatní i bez pudru (já však pudruji vždycky pro fixaci). Je velmi odolný, ale celý den mi pleť bez lesknutí rozhodně nevydrží a cca po 6-7 hodinách vidím třeba v oblasti brady nebo čela, kde se mi pleť nejvíc mastí, že se make-up otírá a rozmazává. I tak bych ale řekla, že je výsledek úžasný, na to, kolik produkt stojí! Pokud bych ho srovnala se svými dalšími oblíbenými dlouhotrvajícími make-upy, je lepší než Dermacol 24h Control, ale na můj nejoblíbenější Clarins Everlasting Foundation+ stále nemá. Skvělé je, že můžete vybírat z poměrně široké škály odstínů. Já vybrala odstín Medium Beige.


Balení 30 ml, cena 249 Kč, k dostání ZDE 

L.A. Girl PRO.Conceal HD korektor
Když vybírám korektory, maximálně oceňuji vysoké krytí. Používám je totiž hlavně na tmavé kruhy pod očima, na které trpím a chci je samozřejmě co nejvíc zakrýt a opticky projasnit. Korektor PRO conceal je krémový a krytí má opravdu víc než solidní. Bohužel jsem vybrala příliš tmavý odstín, který se víc hodí na zakrytí případných nedokonalostí na tváři, ale na oční okoli by se hodil spíš o dva, o tři odstíny světlejší.


Balení je v podobě plastové tubičky se štětinkovým aplikátorem. Ten mi vyhovuje, jen je občas složitější vytlačit množství, které zrovna potřebujeme. Nicméně to korektoru neubírá na kvalitě. Líbí se mi, že je k dostání v poměrně široké škále odstínů, včetně těch nejtmavších na konturování, bílého na zesvětlení a barevných na potlačení nerovnomerneho zabarvení v obličeji.

Balení 8g, cena 99 Kč, k dostání ZDE 

L.A. Girl PRO.Powder HD fixační pudr
Mám ráda sypké pudry. Přiznám se, že jsem si k nim musela najít cestu, ale teď už na ně nedám dopustit. S nadšením zkouším všechny možné druhy a značky, abych dokázala rozpoznat, v čem se můžou lišit, když je to vlastně jeden a ten samý produkt. Ale opravdu, neni pudr jako pudr. Ještě nikdy jsem nevyzkoušela pudr, který by mi vykouzlil tak dokonalou photoshopovou pleť a zároveň mě tak šíleně dusil. Pudr je opravdu extra super jemně namletý, takže při každé aplikaci na pleť se opadávajíci částečky automaticky dostanou do nosu a to opravdu neni nic, co chcete. Zkoušela jsem různé techniky nanášení, včetně vlhké houbičky, ale vždycky se mi alespoň nepatrné množství dostalo do nosu. Nicméně i tak to s ním nevzdávám, protože ten vysledek za to prostě stojí.


Balení je klasické plastové se šroubovacím víčkem, pudr se vysypává skrz otvory. Ty jsou v průhledné části a musím říct až zbytečně velké. Téměř vždy se mi tak podaří odsypat větší množství, než které potřebuji. Pudr je na pohled bílý, ale pleť nijak nezabarví, jen dokonale zafixuje make-up a vytvoří hladkou, sjednocenou pleť.

Balení 5g, cena 149 Kč, k dostání ZDE

L.A. Girl Beauty Brick SPICE
Do této paletky jsem se zamilovala na první pohled. Kombinace tmavého konturovacího pudru, dvou tvářenek a rozjasňovače vypadá zkratka výborně. Záměrně jsem ze čtyř nabízených variant vybrala tu nejtmavší, protože zbylé tři mi přišly spíš světlejší, rozjasňující, nebo kombinací odstínů vyloženě pro blondýnky. Obal působí poměrně jednoduše, nic extravagantního, ale účel splní. Velmi praktické je zrcátko po celé šíři paletky, které pohotovostně skvěle poslouží. Byla jsem překvapená, jak jsou pudry pigmentované. Myslím si, že to má i co dočinění s tím, že ja paletka určena spíš pro tmavší typy a na světlejší kůži tak více vynikne.




Jako bronzerový maniak jsem samozřejmě byla zvědavá právě na matný bronzer a nemůžu říct, že by mě vyloženě zklamal, ale ani nenadchl. Poměrně hodně práší (stejně jako i ostatní pudry z paletky) a při silnějším vrstvení dělá nepěknou vrstvu, která nejde rozblendit. To se mi u ostatních bronzerů, které vlastním, nestává. Protože mám neutrální podtón pleti, nevadí mi ani teplejší nádech bronzeru, který bude skvělý v létě k opálenější pleti.


Tvářenky jsou snad ještě o něco víc pigmentované než bronzer. Stačí opravdu jemně ťupnout štětcem do pudru (a ještě pro jistotu oklepnout o hřbet ruky) pro dostatečný efekt. Spice paletka se mi zalíbila i kvůli tomu, že obsahuje kombinaci výrazné cihlové a růžové tvářenky, které budou opět skvělé na léto.


Rozjasňovače využívám velmi málo, ale když už, tak právě pudrové. Tento má krásný zlatavý nádech a vytvoří jemné rozjasnění, nic extrémně lesklého, takže za mě naprosto ideální. Dá se navíc velmi snadno použít i jako oční stín.


Balení 22g, cena 199 Kč, k dostání ZDE 

L.A. Colors Holographic palette
Pokud hledáte paletku, se kterou proměníte matné líčení v efektní holo, pak budete s paletkou Holographic palette L.A. Colors spokojeni.



Pigmentace je taková průměrnější, jednotlivé stíny lze použít i jen tak bez matného podkladu pro jemný třpyt na víčku, ale pro full oční make-up se s paletkou hodně nadřete. Proto opravdu doporučuji vytvořit třeba kouřové líčení s jinou paletkou a potom už jen doladit holo efekty s touto paletkou, na to je výborná. Navíc škála obsažených odstínů je poměrně široká, takže se bude hodit k různým stylům barevných líčení.



Paletka je k dostání i v nude základních odstínech s kombinací matných a třpytivých stínů. Co se obalu paletky týče, ten je velmi jednoduchý s magnetickým zavíráním, navíc kvůli popraskanému přebalu v okolí jednotlivých stínů nepůsobí balení úplně kvalitně, ale zase na funkci to vliv nemá.


Balení 9g, cena 169 Kč, k dostání ZDE 

Co říkáte? Zaujaly Vás produkty nebo jste už některé dokonce zkoušely? Pokud bych měla vypíchnout jeden, který za to rozhodně stojí, potom by to určitě byl make-up L.A. Girl PRO Matte, obzvlášť, pokud hledáte super krycí, odolný make-up a nechcete investovat tisíce.

Děkuji e-shopu Absolutecosmetics.eu za možnost objevit zase další skvělou značku a třeba vám i dát tip na alternativu k drahým high-end produktům.

Hezký den, krásky!

Vaše Gábi
@beautygabu

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky