VICHY - MINÉRAL 89 HYALURON BOOSTER

VICHY...Kdo by neznal kosmetiku stvořenou z mineralizující termální vody vyvěrající z francouzských vulkánů? Termální voda Vichy pramení přímo v srdci Francie v chráněné oblasti Auvergne a je hlavní ingrediencí všech přípravků Vichy. Můžete si tak být jistá, že vaše pleť bude s péčí Vichy jako v bavlnce.

HYDRATOVAT, hydratovat, HYDRATOVAT! To je jednoznačně trend, který vládne ve všech kosmetických odvětvích. Tím spíš, pokud hovoříme o péči o pleť...a tím spíš, pokud je právě léto.

Kosmetické značky se předhání v představování nových a nových hydratačních pleťových řad, a je tak jen a pouze na nás, která konkrétní značka a produkt sedne právě té naší pleti. Ať už ale máte suchou či mastnou, normální či extra citlivou, nejefektivnější způsob hydratování pleti je pomocí nízkomolekulárních přípravků, které se dostanou i do hlubších vrstev pokožky.


Jedním z takových super hydratačních zázraků je i nový Minéral 89 Hyaluron-Booster Vichy. Jak už sám název napovídá, hlavní ingrediencí je kromě mineralizující termální vody v koncentraci 89% i kyselina hyaluronová, a to přírodního původu. Díky lékárna.cz jsem mohla Booster vyzkoušet a podělit se o dojmy z testování.


Lahvička je skleněná, o objemu 50 ml, samotné dávkování se provádí pomocí praktické pumpičky. Ta je opravdu vychytaná a není problém přesně kontrolovat množství tekutiny. No, tekutiny...konzistence je na to, že obsahuje tak velké množství vody, spíše podobná gelu. Ten se však po dotyku s kůží okamžitě rozpouští a po lehkém vklepání pro aktivaci mikrocirkulace se okamžitě vsákne bez nepříjemného lepivého pocitu. Kdo má citlivější pleť, případně mu vadí převoněná kosmetika, může zajásat. Složení je totiž opravdu minimalistické (pouze 11 ingrediencí) a zcela bez parfemace, silikonů i alkoholu. Po vstřebání zůstane pleť na omak hladká, bez jakéhokoli pocitu mastnoty.


Pro mou mastnou pleť je Hyaluron-Booster opravdu skvělý! Používám ho momentálně ráno i večer. Ráno na vyčištěnou a tonizovanou pleť jako první a většinou i poslední vrstvu. V těchto horkých dnech, kdy přes den nemám make-up a nejsem na přímém slunci, už ani nic víc nepotřebuji. Pokud mám make-up náladu, použiji ještě bázi pod make-up, případně matující krém s SPF faktorem. Večer jej používám jako podklad pod noční sérum na problematickou pleť. A upřímně, tento postup se mi opravdu osvědčil. Pleť je hydratovaná a svěží, ba co víc, mám pocit, že mi lehce mizí i moje mimická vráska na čele mezi obočím!!! A to už je co říct...Efekt vyplněné pleti tak za mě rozhodně funguje!

U tohoto produktu není na místě ptát se "jestli pořídit..." ale "kde ho můžu pořídit, teď hned!" :) Každá pleť si totiž zaslouží hydrataci v té nejčistší podobě, a tu s Minéral 89 Hyaluron-Boosterem rozhodně dostanete!

Ještě jednou děkuji lékárna.cz za možnost tento skvělý kosmetický zázrak vyzkoušet!

A čím hydratujete svou pleť vy?



Komentáře

  1. Skusala som viacero produktov od tejto znacky. Najmä z rady na problematicku plet, no i nejake tie make-upy. Spokojna som vsak nebola. No a navyse tie ceny. Ak kozmetika z lekarne, tak siaham po znacke Eucerin.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě make-up typu Dermablend nikdy nekoupila, protože co jsem měla vzorečky, přišlo mi, že dělá šílenou masku. Ceny jsou vysoké, to je pravda. Ja Eucerin používám taky, hlavně DermoPure. Co se týče hydratačního séra, super levnější verze než Vichy je třeba od Renovality.

      Vymazat
  2. Já na pleť nejraději používám kyselinu hyaluronovou. Ale jelikož mám hodně suchou pleť, která mi po ní docela pne, používám ji v kombinaci s pleťovým krémem. Krásně mi vyhladila rýhy a linky kolem úst, až jsem na to užasle koukala do zrcadla :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to věřím! Na suchou pleť je určitě skvělá. Já mám mastnou, takže kromě mimické vrásky mezi obočím mě žádné netrápí. Spíš tak vyhledávám hydratační produkty v nejlehčí gelové formě. Ale až se mi vrásky objeví, určitě po kyselině hyaluronové sáhnu všema deseti :-)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky