Lavera - přírodní rtěnka

Poslední dobou mě hodně baví přírodní kosmetika. Mezi takové bezpochyby patří i světoznámá německá značka Lavera vyrábějící přírodní a bio kosmetiku. V jejím sortimentu naleznete pečující kosmetiku vhodnou i pro citlivou a alergickou pleť, stejně tak i pro tu nejjemnější dětskou pokožku. Zároveň nabízí velké množství dekorativní kosmetiky od make-upu přes řasenky až po rtěnky.


Já jsem obdržela na testování právě rtěnku, a to přírodní lesklou rtěnku v odstínu 30 Tmavě šedá. Obal rtěnky působí opravdu moc pěkně a díky černé barvě bych řekla dokonce luxusně. Na samotné rtěnce je vytlačen nápis Lavera, což mně osobně se strašně moc líbí a dodává to jakýsi punc jedinečnosti, neboť reliéf či logo se většinou vyskytuje spíš u produktů dražších značek. 

Odstín rtěnky pod číslem 30 nese název Tmavě šedá, což by možná s přimhouřením obou očí mohlo odpovídat pro rtěnku před nanesením. Po nanesení se však barva rtů změní téměř v tělovou s růžovým nádechem. Rtěnce se rozhodně nedá upřít vysoký lesk! Na rtech je příjemná, krémová, pigmentace je vyšší střední. Určitě bych příště vyzkoušela nějaký výraznější odstín, zajímalo by mě totiž, zda také dělá takovou neplechu v případě nedokonale hladkých rtů. Při prvním nanesení jsem měla malinko sušší rty, což bylo tímto nude odstínem ještě více zvýrazněno. To je ale asi tak jediný nedostatek, jinak se totiž rtěnce nedá nic vytknout. Navíc je 100% přírodní a obsahuje směs pečujících olejů a bylinných bio výtažků. Vybírat můžete z široké škály jemnějších i výraznějších odstínů, takže tu svou si jistě najde každá žena ;) Já určitě doporučuji! :)


Děkuji e-shopu OrganicTime za poskytnutí rtěnky na testování! Zakoupit si ji můžete ZDE za cenu 179,-Kč.

Jak se Vám rtěnka líbí? Používáte produkty značky Lavera? Těším se na komentáře;)

Komentáře

  1. Rtěnka je nádherná :) a moc Vám sluší. Laveru používám, ale zatím jsem rtěnky nevyzkoušela. www.zivotni-kouzlo.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Věřím, že v nějakých výraznějších odstínech bude rtěnka opravdu překrásná!

      Vymazat
  2. Rtěnky od Lavery jsem ještě nezkoušela , v podstatě žádnou jejich dekorativku, kdysi jsem měla pár jejich vzorečků s pečující kosmetikou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem zkoušela poprvé :) Ještě jsem slyšela chválu na pěnový make-up, tak na ten se asi taky vrhnu :)

      Vymazat
  3. O Lavere rozhodne nemozem povedat, ze je to stavka na istotu. Viac veci mi nesedelo ako sedelo. Odporucit mozem akurat odlicovaci gel s ginkom a balzam na pery verzia sensitiv. Co sa tyka recenzovaneho ruzu, mne by nepristal. Vybrala by som si skor nieco matnejsie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, já bych raději také zvolila něco matnějšího a asi i sytější odstín. Ale k výrazně nalíčeným očím se třeba tento světlý může hodit;)

      Vymazat
  4. Musím říct, že ještě žádnou přírodní rtěnku nemám, ale láká mě ji vyzkoušet :-) Krádný blog, beru odběr a budu se těšit na další přírodní produkty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! To potěší :) Brzy bude recenze na přírodní rtěnku a lak na nehty značky Benecos ;)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky