LUMENE Adventní kalendář - 16.-20. den

Zbývají poslední dva články na téma adventní kalendář Lumene. Pojďme si tedy představit předposlední z nich ;)


Den 16. - NORDIC CHIC Lip gloss
Tekutý balzám na rty obsahuje výživný olej ze semínek maliny, hydratuje a zanechává rty vláčné a lesklé. Barva vypadá na první pohled ostře a sytě, ale po nanesení na rtech nechává jen takové lehké, přirozené zbarvení do červena. Výrazně voní po ovoci a na rtech je opravdu moc příjemný.



Den 17. - SISU Čistící maska
SISU je pečující řada pro pleť unavenou městským životem. Hloubkově čistící maska je obohacena o přírodní exfoliační složky z polární brusinky, čistou arktickou vodu, účinné výtažky z borové kůry a smrkového dřeva. Působí proti znečištění, chrání před vnějšími vlivy a zanechává pleť jemnou, svěží a zářivou. Má příjemnou lehkou konzistenci s mikročástečkami, které zároveň při lehké masáži působí jako peeling. Opravdu skvělá!



Den 18. - LAHDE Hydratační oční gel
Trpím na opravdu tmavé kruhy pod očima, částečně způsobené genetikou a taky mateřským životem :) Oční gel hydratuje citlivou oblast očního okolí a pečuje o tu nejjemnější kůži. Je zcela bez parfemace a tím pádem vhodný i pro ta nejcitlivější kukadla. Pomáhá redukovat otoky a kruhy pod očima. Musím říct, že je opravdu příjemný a účinný! Po pár dnech používání jsou tmavé kruhy viditelně světlejší a kůže okolo očí jemná a příjemně hydratovaná.



Den 19. - VALO Hydratační denní krém
Krém obsahuje, stejně jako všechny produkty z řady VALO, plody ručně sbíraného arktického ostružiníku morušky bohatého na antioxidanty a vitamín C, čistou pramenitou vodu, vitamíny B3 a B5 a omega mastné kyseliny z oleje ze semínek morušky. Navíc obsahuje kyselinu hyaluronovou, která má omlazující účinky. Krém je tak naprostá vitaminová bomba. Příjemně voní a zanechává pleť rozjasněnou a mladistvě vypadající.



Den 20. - GEL EFFECT Lak na nehty
Odstín 2 Poetry je jemně růžový a skvěle se hodí pro úpravu nehtů pomocí francouzské manikůry. Ve dvou vrstvách zanechá na nehtech efekt gelového laku a nehty tak vypadají opravdu krásně a upraveně. Navíc s bezbarvým lakem ze stejné řady, který lze použít jako podklad i top coat, vydrží neoprýskaný opravdu dlouho!


Komentáře

Oblíbené příspěvky