Protože objem dělá dojem - testování objemových produktů na vlasy

Hezký den,

jistě se mnou budete souhlasit, že vlasy jsou opravdu koruna krásy. Ovšem ne všem nám bylo naděleno hustých krásných kadeří, tak je třeba si občas pomoci. A teď nemyslím zákroky typu nastřelení a zhuštění vlasů, ale kosmetika v podobě pěn, krémů, tužidel a sprejů, které ve spolupráci s teplem (ale i bez) dokážou vykouzlit zázraky. A nebo taky ne. Pojďme se podívat na pár produktů, které jsem podrobila dlouhodobému testování na opravdu dlouhých, ale i o něco kratších vlasech. 


Osis+ Fab Foam Classic Hold
Nejběžnější forma produktu pro objem vlasů - tužidlo. Těch je na trhu opravdu neskutečně široká škála a musím říct, že jsem vyzkoušela spoustu z nich, od těch nejlevnějších až po ty kolem "tisícovky" za kus. Osis+ je produktová řada spadající pod Schwarzkopf Professionals, ale cenově vás rozhodně nezruinuje. Tužidlo Fab Foam je poměrně husté, pěkně obalí vlasy, překrásně voní. Neslepuje vlasy do pramínků, zanechává je nádherně lesklé, lehce až středně ztužené, nadýchané. Do druhého dne objem nevydrží, ale pro okamžitý efekt jej doporučuji. Plusem určitě je i to, že vlasy chrání při tepelné úpravě před poškozením.


Osis+ Big Blast gel
Objemový gel mě hodně baví. Byť by se mohlo zdát, že bude vlasy slepovat, opak je pravdou. Funguje v podstatě na stejném principu jako tužidlo, jen s tím rozdílem, že vlasy jsou citelně víc ztužené, nepoletují a neelektrizují a doporučila bych ho i pro velmi jemné vlasy. V tomto případě zůstává citelný objem a vlasy na dotek hustější i do dalšího dne. Momentálně je gel Big Blast na Elnino v akci za necelých 150Kč, což je skvělá cena na produkt takových kvalit a rozhodně doporučuji vyzkoušet, opravdu funguje!


Tigi Bed Head Superstar
Musím říct, že stále nemám úplně vyhraněný názor na tento objemový sprej značky Tigi. Jsou dny, kdy mi vlasy neskutečně slepí, pramínkuje, žádný extra objem nenastane. Pak jsou ale dny, kdy si to "sedne" a vlasy jsou hezky nadýchané, lesklé. Určitě nečekejte nějaké extra ztužení a objem na dotek, to nedokáže. Plusem je ale velké balení za fajn cenu a příjemná, svěží vůně.



Wella Professionals Eimi Sugar Lift
Cukrový sprej mě lákal už velmi dlouho, ale bohužel musím říct, že znovu už po něm určitě nesáhnu. Dodá vlasům strukturu, ale určitě ne nadýchaný objem. Má velké tendence vlasy slepovat, takže je vhodnější foukat přes kartáč, ne jen fénovat skrz prsty. Příjemně voní a vlasy jsou hezky lesklé, ale to je bohužel asi vše. Malý tip - dá se dobře kombinovat třeba s tužidly, to pak dosáhnete kýženého efektu a vlasy jsou objemné na pohled i na dotek.



Z tohoto testování za mě vyšel jako jednoznačný vítěz objemový gel Osis+. Mám už 4.balení a určitě budu pořizovat i nadále, protože u něj speciálně platí "za málo peněz hodně muziky". Máte vy nějaké tipy na své objemové oblíbence? Nebo chcete, abych za vás nějaká konkrétní produkt otestovala? Podělte se v komentáři pod článkem. Budu se těšit.

Krásný den,
Gábi
@beautygabu

Komentáře

Oblíbené příspěvky