Sundej roušku, nahoď rtěnku - matné rtěnky MAC!

Přiznejte se, kdo z vás v době covidové tiše trpěl, že nemůže bez omezení nosit své oblíbené rtěnky, protože při neustálém nasazování respirátorů jednak rtěnka nebyla vůbec vidět a taky, pokud jste neměli vyloženě držáka, se velmi ráda otírala nebo cestovala po obličeji? 



Rouškám a respirátorům je teď ale zase na nějakou dobu konec, tak je ten správný čas vylovit své oblíbené rtěnky. A pokud žádné takové nemáte, nebo se chcete zkrátka inspirovat něčím novým, mrkněte na tyto tři kousky s označením "matte" od značky MAC, které jsem pro vás vybrala. Všechny matné, přesto každá s jiným výsledným efektem.




MAC Matte Lipstick
Rtěnku mám v odstínu 648 You Wouldn´t Get It, což je krásná mauve růžová barva s nádechem do fialova. Byť nese označení "matná", ze všech tří testovaných typů je matná nejméně. Spíš bych ji označila za krémovou polo-matnou rtěnku. Velmi příjemná na rtech, nevysušuje, hydratuje ale také je ze všech nejméně odolná proti otěru. 





MAC Powder Kiss
Vyživující pudrová rtěnka s matným efektem má ze všech tří pro mě nejmrkavější odstín, naprosto nádherný výrazný růžovo-červený 306 Shocking Revelation. Za mě úžasná sytá barva na léto, co říkáte? Pudrová rtěnka není tak matná, jako následující Retro Matte, ale zároveň není tak krémová jako Matte Lipstick, je zkrátka něco mezi. Příjemná na rtech, matná, ale bez vysušení. V popisu je, že vypadá jako rtěnka, působí jako balzám - s tím musím souhlasit. Zbožňuju ji!





MAC Retro Matte 
Tohle je ta pravá echt matná rtěnka s naprosto dokonalým rudým odstínem 707 Ruby Woo, který by neměl chybět ve sbírce žádné femme fatale! Ze všech tří typů matných rtěnek MAC má největší odolnost, opticky zvětšuje rty, na rtech je i přes vysoce matný efekt velmi komfortní, nepocítila jsem žádné vysušení. Nerozpíjí se, nerozmazává a krásně voní. Tu musíte mít!




Vybrali jste si tu svou? Která vás zaujala nejvíce? Ať už vyberete kteroukoli, vězte, že na Elnino je vylký výběr za skvělé ceny a s žádnou z těchto rtěnek neuděláte chybu. MAC zkrátka umí, rtěnky krásně voní, mají praktické balení ve tvaru "kulky", jsou sytě pigmentované a v nádherných odstínech!



Krásný den,
Vaše Gábi
@beautygabu

Komentáře

Oblíbené příspěvky