Vůně na jaro a léto - D&G L´Impératrice

Hezký den,

sluneční paprsky začínají pomalu ukazovat svou sílu, teploty stoupají, to značí jediné - jaro je tu! 
Nevím, jak to máte vy, ale já se změnou ročních období měním i parfémy a vůně, kterými se zahaluji. Ze sladkých, těžších a orientálnějších vůní přecházím na ty květinové, ovocné a svěží.  
V dnešním článku vám představím toaletní vodu, kterou jsem si zamilovala na první přičichnutí a hodí se právě na nadcházející jaro a léto. 



Vůně je značky Dolce&Gabbana a nese název L´Impératrice, což v překladu znamená Císařovna. Upřímně, pod takovým názvem bych si představovala silnou, intenzivní a sebevědomou vůni, možná s orientálním nádechem. L´Impératrice je ale v podstatě opak. Nechápejte mě špatně, není to žádná laciná tuctovka, je velmi sofistikovaná a krásná, ale spíš bych ji označila názvem Princezna nebo Vévodkyně. 




Je totiž něžná, zpočátku intenzivně ovocná, je cítit meloun a kiwi. Po chvíli se promění v květinovou vůni ke které se postupně přidá dřevitá složka a smyslné pižmo, které vůni odlišuje od klasických ovocných tuctovek.  




L´Impératrice vás zahalí do velmi příjemného závoje, který neobtěžuje okolí, přesto je cítit, když kolem vás někdo projde. Výdrž je průměrná, odpovídá koncentraci toaletní vody, proto já mám přes den tendenci přestříkat, ale jen z důvodu, že jsem zvyklá na intenzivnější parfémy. Kdo preferuje jemnější závan vůně, určitě mu bude stačit nastříkat pouze ráno. 




Krásný, minimalisticky, přesto působící luxusním dojmem, takový má L´Impératrice flakon, z bytelného, čirého skla v hranatém tvaru s jednoduchým vroubkovaným, černým vrškem. Radost pohledět pro všechny milovníky čistých linií a nepřeplácaných opulentních flakonů. 

Složení:
Hlava: červený rybíz, rebarbora, kiwi
Srdce: brambořík, vodní meloun
Základ: pižmo, grapefruitové dřevo, santalové dřevo




Závěrečné zhodnocení:
Toaletní voda je D&G L´Impératrice je krásná, příjemná, lehčí vůně na jarní a letní dny za víc než příznivou cenu. Za 100 ml totiž aktuálně zaplatíte na Elnino 744 Kč, což je naprosto úžasné a není nad čím váhat!

Jaká je vaše oblíbená vůně pro teplejší dny? A střídáte parfémy podle ročního období?

Krásné jaro,

Vaše Gábi
@beautygabu




Komentáře

Oblíbené příspěvky