Wella Invigo Volume Boost - pěna a maska pro objem vlasů

Ne nadarmo se říká, že objem dělá dojem :) A pro mě je, vzhledem k tomu, že mám vlasy spíš jemnější, objem jedna z priorit. Vyzkoušela jsem (a stále zkouším), opravdu velké množství objemových produktů na vlasy, a tak si troufnu říct, že už za tu dobu dokážu posoudit, co za to stojí, a co vám zkrátka ke lví hřívě nepomůže. V dnešní recenzi se zaměřím na dva objemové produkty z e-shopu Elnino značky Wella Professionals z řady Invigo Volume Boost - masku a pěnu. 


Maska pro objem vlasů
Maska pro objem vlasů Wella Professionals Invigo Volume Boost Crystal Mask je velmi lehká, konzistencí až téměř gelová maska, která vlasy nezatěžuje, ale naopak je díky polymerům a bavlně zanechává hebké, vyživené a nadýchané. Balení obsahuje praktickou pumpičku a je průhledné, takže vidíte, kolik produktu vám ještě zbývá. Nanáší se klasicky na umyté, vlhké vlasy, nechá 5 minut působit a smyje se čistou vodou. Pro majitelky jemných vlasů je to ideální volba, pokud chtějí svým vlasům dopřát kompletní péči, ale klasické masky jsou příliš hutné a výživné.


Balení 145 ml, cena cca 225,-Kč, k dostání ZDE 

Pěna pro objem a definici vlasů
Pěna pro objem a definici vlasů Wella Professionals Invigo Volume Boost Foam je tužící pěna s jemnou, svěží vůní, která se po umytí a péči nanese pomocí aplikátoru s pumpičkou na ještě vlhké vlasy, promne a vyfénuje. Vlasům dodá příjemný objem a strukturu, neubere však nic na lesku. Vlasy jsou na dotek zpevněné, ale rozhodně ne slepené a hrubé. Pro extra jemné vlasy bych možná použila něco silnějšího, ale pro vlasy jemné až normálně husté tuto objemovou pěnu směle doporučuji.


Balení 150 ml, cena cca 220,- Kč, k dostání ZDE 

Zkoušeli jste některý produkt z tohoto dua pro objem vlasů od Wella Professionals? Máte svůj tajný kousek pro nekonečný objem? Podělte se o něj :)


Krásný den,

vaše Gábi
@beautygabu

Komentáře

Oblíbené příspěvky