Dárek od srdce? Parfém s osobním vzkazem

Hezký den,

do Vánoc nám zbývá necelý měsíc a to je ideální doba na shánění dárků, aby byl člověk v klidu a nemusel nic řešit na poslední chvíli. I když, tip, který mám pro vás dnes, zvládnete klidně i pár dní před Vánoci.

Každý rok je nedílnou součástí mé vánoční nadílky pro nejbližší i kosmetika a parfémy. Letos jsem však objevila něco, co tyto dárky povýší na jiný level - velmi osobní a unikátní. Notino totiž nabízí možnost na vybrané parfémy a kosmetiku gravírovat vlastní vzkaz, datum, jméno,...cokoli, co si jen usmyslíte.


Chcete obdarovat maminku? Zanechte jí na jejím oblíbeném parfému vzkaz "NEJLEPŠÍ MAMINCE" nebo prosté, avšak všeříkající "DĚKUJI". Partnerovi vyznejte lásku, poděkujte kamarádce nebo zaznamenejte na parfém důležité datum. Jak originální by byla žádost o ruku vyrytá na parfému? Já bych tedy neodmítla :)



Jak jsem už zmínila, nemusíte však personifikovat pouze parfémy, ale i vybranou kosmetiku. Řasenka nebo rtěnka s osobním věnováním či jménem obdarované jistě nadchne každou make-up maniačku, a nejen tu...!


Parfém, který jsem se letos rozhodla dozdobit gravírováním, je Emporio Armani Because It´s You - překrásná dámská vůně, ovocná a květinová, velmi svůdná a ženská. Její nejvýraznější složkou je malina a růže spolu s citronem a vanilkou. Protože už ze vzorku, díky kterému jsem se do vůně totálně zamilovala, jsem věděla, že parfém nejen překrásně voní, ale hlavně i dlouho vydrží, byla volba jasná. Mimochodem, víte, že na Notino si můžete u vybraných parfému a kosmetiky zvolit službu Try It First, díky které spolu s vybraným produktem dostanete i jeho vzorek, abyste mohli nejdříve ovonět/vyzkoušet bez rozbalení? Pokud by vám parfém nevoněl nebo kosmetika neseděla, můžete plné, nerozbalené balení vrátit zpátky. To je super, co říkáte?


Ale zpět k mé vůni, možnost gravírování je u ní hned u dvou velikostí, 30 ml a 100 ml, já vybrala tu měnší, kabelkovou verzi. Rozhodla jsem se na flakon zvěčnit datum narození, tím je parfém opravdu jedinečný a spolu s názvem Because It´s You  (v překladu "Protože to jsi ty") vznikl krásný, personifikovaný dárek.

Máte rádi tyto osobní dárky? Já je zbožňuju, sama je ráda dostávám a ještě raději dávám. Vždycky je to sázka na jistotu. Tohle se Notino opravdu povedlo, že?

Krásné a hlavně pohodové Vánoce přeje Vaše Gábi
@beautygabu

Komentáře

  1. parfém vždycky potěší :-) . Ráda je dostávám i dávám. Nemám žádný oblíbený, ale manžel ví, jaký typ vůně se mi líbí, takže se mi s každou vůní, kterou koupí, trefí do vkusu. K Vánocům jsem dostala květinovou vůni a nechala jsem si ji na léto. Přece jen se květinové vůně víc hodí do teplého počasí než do mrazu :-) .

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky