White Glo - bělící pasty

Bělíte si zuby? Já ne.
Respektive, nikdy jsem nebyla na profi bělení ani nepoužila domácí "běliče", až na pasty s údajným bělícím účinkem. Schválně píšu údajným, protože se vždy jednalo pouze o optický nebo nijaký efekt. Ale kdo by taky čekal zázraky od past za pade. 

Nemám vyloženě žluté zuby, ale hektolitry kávy a čaje se na jejich zabarvení chtě nechtě postupem času podepsaly. Nijak mě to ale netrápí a sázím na rudé rtěnky, které zuby opticky vybělí :-D Jenže, to asi nejde aplikovat pořád, že?


V rámci spolupráce s Lékárna.cz jsem dostala možnost otestovat bělící pasty značky White Glo a sama jsem byla zvědavá, zda budou mít na mých zubech nějaký viditelný účinek. V balíčku jsem našla dvě pasty, jejichž balení obsahovala i klasický kartáček na zuby a mini kartáčky na čištění mezizubních prostor. Jako bonus jsem dostala žvýkačky v praktické plechové krabičce. Ty si hned našly místo v kabelce, byť jsou poměrně rychle vyžvýkané a bez chuti.

Začnu kartáčkem... Ten se mi už od pohledu moc nepozdával. Extra dlouhá čistící plocha, nerovnoměrné délky štětin, na dotek navíc i dost tvrdé. Jsem zvyklá na Curaprox kartáčky a jim podobné. Prostě klasický obdélník s jemnými, stejně dlouhými štětinkami. White Glo kartáček bohužel letěl hned do koše, protože mě po něm už u prvního čištění bolely dásně, kterým se prostě s tím obřím kartáčkem nedalo nijak vyhnout. Mini kartáčky na mezizubní prostory jsou ale fajn, ty mi přijdou jako příjemný bonus. A klidně bych jich do balení přidala 2x víc a klasický kartáček odebrala:-)



Pasty jsem dostala dvě různé. Fialová 2v1 obsahující ústní vodu mi padla do oka víc a tak jsem ji začala používat jako první. Chuťově je velmi dobrá, příjemně peprmintová a v ústech zanechává poměrně dlouho svěží pocit. Extrémně pění, takže na pásky přes celý kartáček, jak jsme zvyklí z reklam v TV, zapomeňte. Stačí úplný ďobek pasty na jedno čištění, takže při velikosti 100 ml mi balení vydrží hodně hodně dlouho! Zuby hezky vyčistí, jsou hladké a tak celkově mám prostě pocit dobře vytištěných zubů. To je ale tak všechno. Bělící efekt se nedostavil. Měla jsem připravenou fotku "před", že Vám jako ukážu ten super rozdíl, ale fotka "po" je vlastně úplně stejná, takže dokumentace mých lehce zbarvených zubů je v podstatě bezpředmětná :-)



Růžová pasta nese název Sensitive Forte a měla by sloužit k šetrnému bělení citlivých zubů díky nižší abrazivitě. Upřímně, taky máte ten pocit, že název Sensitive Forte je takový lehký oxymoron? Tak Sensitive nebo Forte? :-) Každopádně bělící efekt se nedostavil ani u této pasty a navíc mi nesedla co se chuti týče. Nejen, že tak zvláštně voní, ale ona i chutná jakoby po květinách. Nevím, prostě mi po ní v puse zůstane strašně zvláštní pachuť, která mi nedělá úplně dobře.



Celkově mě pasty docela zklamaly. Nečekala jsem zázraky, ani oslnivě bílý úsměv, ale alespoň v lehké zesvětlení jsem tajně doufala. 

Na internetu jsem nenašla moc recenzí, tak by mě celkem zajímalo, pokud s pastami White Glo máte nějakou zkušenost, jak Vám vyhovovaly? 

Děkuji Lékárna.cz za možnost pasty otestovat. Bohužel, tentokrát bez pozitivního výsledku. Ale nemůže být každý den posvícení, že :-)

Děkuji za Váš čas a přeji krásný den!
Gábi

Komentáře

  1. Já jsem zkoušela variantu na zabarvené zuby od kávy a čaje a malilinkaté vybělení jsem zaznamenala. I pasta je chuťově dobrá... jen ten kartáček je tvrdý a nevyhovoval mi. Curaprox je jako bavlnka a jiný už prakticky nepoužívám, proto to bylo jako pěstí do oka :-) musím tedy říct, že mě značka White Glo mile překvapila.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta pasta na zabarvené zuby zní výborně! Ta bude asi i o dost účinnější. S kartáčkem to mám stejně, viz výše :) Mě zas tak neohromila, ale to je právě tím, že na mě asi pasty byly slabé :/

      Vymazat
  2. Zubní pasty White Glo jsem vyzkoušela. Bělící účinek se dostavil po čase používání. Bělící účinky jsou z přírodních zdrojů. Je fajn, že neni použit peroxid, který podle mě ničí sklovinu. Mohu doporučit Professional a Smokers, takže za mě spokojenost. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, určitě je fajn, že není použit peroxid, to bych pasty ani nezkoušela, kdyby byl. Asi právě myslím, že ty, co jsem testovala, nejsou dostatečně silné. Vaše oblíbené zní dobře už podle názvu :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky