L'Occitane - hydratační řada Aqua Reotier

Francouzská značka kosmetiky L´Occitane představila nedávno novinku, hydratační řadu Aqua Reotier. Ta nese název po prameni Reotier z provincie Provence, ze kterého vyvěrá voda bohatá na kalcium, obsažená v této kosmetice.


Kompletní sada obsahuje hydratační esenci, čistící pleťový gel, ultra hydratační gel a ultra hydratační krém. Jak už lze na první pohled vyvodit, celá řada je určena k hloubkové hydrataci pleti a opravdu krásně svěže voní. Pojďme si postupně jednotlivé produkty představit s doplněním o moje vlastní dojmy a zkušenosti z testování na mastnější pleti. Balíček (nebo spíš balík), který jsem od L´Occitane dostala, obsahoval esenci a hydratační gel v plné velikosti a testovací krabičku všech čtyř produktů v cestovním balení. Tu lze zakoupit za skvělou cenu 320,-Kč, abyste mohli zkusit, který konkrétní produkt sedne právě vám ;) Navíc k miniaturám dostanete i voucher v hodnotě právě 320,-Kč na uplatnění slevy na vámi vybraný kousek ;-) A to už se vyplatí!



ČISTÍCÍ PLEŤOVÝ GEL
Jemný pleťový gel je pro mě příjemným překvapením. Stačí nanést malé množství do navlhčené dlaně a promnout pro lehké napěnění. Pleť zbaví nečistot a přebytečné mastnoty bez nepříjemného vysušování. Není to ale žádný dříč na odstranění make-upu, takže doporučuji před použitím raději odlíčit :) 
Balení 195ml, cena 525,-Kč


HYDRATAČNÍ ESENCE
Esence, jinak taky sérum, je v podstatě lehounký gelový přípravek, který se používá jako první vrstva před nanesením následné hlavní péče v podobě krému či gelu. Jejím hlavním úkolem je hydratovat hlubší vrstvy pokožky, do kterých klasický krém nepronikne, zjemnit pleť a připravit ji na následnou péči. Obsahuje kyselinu hyaluronovou a má tak příznivý vliv i na zmírnění projevů stárnutí pleti. 

Po kontaktu s kůží se jemná gelová až rosolovitá konzistence esence promění na lehkou vodu, která se okamžitě vstřebá a zanechá pleť hebkou a vláčnou. Stačí opravdu malé množství na pokrytí celé plochy obličeje. Slyšela jsem i názory, že někomu zůstane pleť po použití esence lepkavá. To se mi v případě tohoto produktu nestalo. Za mě moc příjemná záležitost, která sice nemá okamžité viditelné výsledky, ale věřím, že z dlouhodobého hlediska používání přispívá k zlepšení stavu pleti a hlavně jako prevence proti vráskám!
Balení 150ml, cena 605,-Kč


ULTRA HYDRTAČNÍ GEL
Lehký gel s obsahem kyseliny hyaluronové lze použít jako závěrečnou péči místo krému. Jeho nemastné složení bez obsahu olejů zásobuje pleť vodou a díky postupně uvolňujícím se mikrobublinám hydratuje po celý den. Gel je určen pro normální až smíšenou pleť. Já mám pleť spíše mastnější a musím říct, že tento produkt je asi jediný, který mi z celé řady nesedl. Po jeho použití mi zůstal obličej nepříjemně lepkavý a tento pocit bohužel držel i přes noc, kdy jsem gel poprvé testovala. Napodruhé jsem dala gelu šanci přes den a nanesla ho opravdu jen malinké množství ve velikosti hrášku, ale bohužel ani tentokrát se pocit úplného vstřebání nedostavil. Paradoxně mi mnohem více vyhovuje lehký krém z této řady.
Balení 50ml, cena 870,-Kč



ULTRA HYDRATAČNÍ KRÉM
Lehký krém konzistencí připomíná spíš gelový fluid a je na pleti opravdu moc příjemný. Okamžitě se vstřebá a zanechá tvář hebkou, vláčnou a prozářenou. Stejně jako všechny produkty z řady Aqua Reotier obsahuje kyselinu hyaluronovou a vodu z pramene Reotier bohatou na kalcium. Slouží také jako skvělý podklad pro make-up, protože jeho konzistence zároveň vyplňuje drobné vrásky a póry. Krém podle mě bude skvěle sloužit všem typům pleti, od sušší až po mastnější, kterou mám já. Za sebe můžu rozhodně doporučit!
Balení 50ml, cena 870,-Kč


Všechny produkty můžete zakoupit ZDE.

Už jste měly možnost vyzkoušet některý poklad z hydratační řady Aqua Reotier? Jak Vám sedl? Lákají vás tyto hydratační zázraky? Dejte mi vědět do komentáře;) Krásný den!




Komentáře

  1. Nezkoušela , v podstatě nic od téhle značky, zaujal mě ten hydratační krém . Myslím, že by to mohl být skvělý denní krém :-) Škoda toho gelu, že? také nemám ráda, když mi produkty zanechávají hodně ulepený pocit .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten krém je vážně moc příjemný! Gelu je škoda, ale to se fakt nedalo... Mít celý den ulepený pocit, to bych nevydržela :-)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky