Metalická rtěnka Dermacol Metallic Lips

Jak jistě mnozí z vás zaregistrovali, Dermacol představil novou kolekci dekorativní kosmetiky v metalických odstínech. Obsahuje metalickou tužku na oči (zlatá, bronzová, modrá, zelená), bonbonkové oční stíny (10 metalických odstínů) a tekutou rtěnku (5 metalických odstínů). Právě tekutou rtěnku jsem měla možnost vyzkoušet díky milým dámám z AROME, tímto jim moc děkuji za příležitost :) Mimochodem, mrkněte k nim na web, aby vám neutekly žádné novinky ze světa kosmetiky! ;)

A teď už k samotné rtěnce...To je prostě MAZEC! :))) Ze všech pěti dostupných odstínů je zcela určitě nejodvážnější č.3, metalický fialový, a přesně ten jsem dostala k testování :))

Rtěnka má pěkné balení, tělo je průhledné, takže víte, kolik vám ještě zbývá. Aplikátor je velmi praktický, malý a zakulacený pro přesné vykreslení kontur rtů. Tekutá část má celkem příjemnou vůni a opravdu super intenzivní krytí a pigmentaci, takže bohatě stačí jedna vrstva pro kýžený oslňující efekt.

Po nanesení se nechá rtěnka chvíli zaschnout. Výdrž není rozhodně taková, jako u matných rtěnek, ale dvě hodiny vydrží nesmazaná úplně bez problémů. Navíc je na rtech fakt moc příjemná, musím říct. Nechá je příjemně hebké a vůbec nevysušuje.

Takhle to zní všechno celkem skvěle, že? 
JENŽE...Ten fialový odstín je opravdu brutální!! :))) Nedokážu si představit, že bych rtěnku v plném nánosu využila na běžné denní nošení! Na kosmickou párty nebo večírek ve stylu devadesátek by však udělala velkou parádu, co myslíte?:)

Zkusila jsem rtěnce najít reálné využití a nanesla ji na rty jen opravdu lehounce, ne přes aplikátor, ale poťupkáním bříšky prstů, a výsledek je podle mě už mnohem nositelnější a dokonce bych řekla i dost pěkný! Zcela jistě odstín využiji i při výraznějším líčení jako oční tekutý stín!

Lehce naneseno na rty

Lehce naneseno na rty

Plně naneseno aplikátorem

Plně naneseno aplikátorem

Použito na oči i rty

Použito na oči i rty


Doporučená prodejní cena rtěnky je 199,-Kč a zakoupíte ji v každé drogerii nabízející produkty Dermacol či přímo na oficiálním e-shopu.

Koupily a nosily byste tuto "crazy" rtěnku? Našly byste pro ni ještě nějaké další využití? Dejte mi vědět do komentářů, co si o ní a celé Metallic kolekci myslíte! ;)

Komentáře

  1. Wau , nooo jako barva je to krásná , ale neměla bych "koule" ji unosit, lehce nanesená už je nositelnější, na druhou stránku je fajn , že takovéhle barvičky se dostávají do drogerií , kde si je může člověk pořádně omrknout a případně na nějakou crazy párty koupit

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky