LUMENE Adventní kalendář - 11.-15. den

A jsme za polovinou, neotevřených okýnek z božského adventního kalendáře Lumene zbývá už jen pár. Copak tam na nás asi čeká? :)


Den 11. - SISU Hydratační krém
Krém obsahuje čistou arktickou pramenitou vodu, účinnou borovou kůru bohatou na antioxidanty a extrakt ze smrkového dřeva. Je určen jak pro denní tak noční použití a vyznačuje se svými hydratačními a regeneračními účinky. Je lehký a snadno se vstřebává. zanechává pokožku hebkou a hydratovanou. Stejně jako ostatní krémy Lumene opravdu božsky voní!



Den 12. - NORDIC Eye Pencil
Tužka na oči intenzivní černé barvy. Má velmi jemnou, krémovou texturu, díky které se snadno nanáší a opravdu snadno přilne na kůži díky vysokému podílu minerálových pigmentů. Za mě zatím snad nejlepší černá tužka na oči, kterou jsem vyzkoušela. Opravdu SKVĚLÁ!



Den 13. - BEAUTY BLENDER
Houbička na nanášení make-upu. Díky své podobě ve tvaru slzy zajišťuje rovnoměrnou aplikaci make-upu i korektoru. Ideální je však také ke konturování a modelování rysů obličeje. Textura je velmi jemná a hebká, vzhled make-upu na pleti je po použití houbičky opravdu přirozený.



Den 14. - 3in1 Clear Polish
Průhledný lak na nehty plní rovnou tři funkce, a to podkladovou bázi, top coat nebo samostatně jako pečující lak s vysokým leskem pro vzhled upravených nehtů Obsahuje ochranu proti UV záření, které způsobuje žloutnutí nehtů. Olej ze semínek arktické brusinky pečuje a hydratuje. Zanechává nehty opravdu krásně lesklé a prodlužuje trvanlivost barevných laků. Navíc, stejně jako ostatní laky Lumene, opravdu velmi rychle zasychá. Za mě SUPER!



Den 15. - LAHDE Hydratační noční krém
Tento krém je prozatím můj nejoblíbenější ze všech. Poskytuje účinnou hydrataci a výživu přes noc. Stejně jako většina produktů Lumene, i tento produkt obsahuje pramenitou arktickou vodu a březovou mízu. Navíc je obohacen o výživné bambucké máslo, které krásně projasní i velmi unavenou pleť. Vůně je tak nádherná, že se každý večer nemůžu dočkat, až si krém nanesu na pleť a na ruce a spí se mi hned lépe ;)




Komentáře

Oblíbené příspěvky