LUMENE Adventní kalendář - 1.-5.den

Letos jsem asi musela být strašně hodná, protože jsem ve vánoční soutěži na FB Lumene CZ vyhrála překrásný adventní kalendář v hodnotě 4950,-Kč nadupaný těmi nej kosmetickými produkty této finské značky. Výhry si vážím o to víc, že kalendář v ČR není k dostání, a jedná se tak o opravdu unikátní záležitost. Tímto ještě jednou moc děkuji Lumene CZ ;)



Kdo mě sleduje na IG (odkaz v hlavním menu) ví, že každý den na instastories otvírám jedno okýnko, abyste se mohli radovat a prožívat to nadšení se mnou. Postupně Vám taky v článcích budu představovat jednotlivé produkty spolu s takovými mini recenzemi:) Tak jdeme na to!

Den 1. - VALO Rozjasňující esence s kyselinou hyaluronovou
Oranžová lahvička v sobě ukrývá vysoce koncentrovanou zázračnou vodu s plody arktického ostružiníku, čistou arktickou pramenitou vodou a s dvěma typy kyseliny hyaluronové. Esence má zajistit mladistvější vzhled, jasnější, zářivější a více hydratovanou pleť. 
Na první pohled je vodička bez vůně a je zcela čirá. Po nanesení na pleť se okamžitě vstřebá. Na zhodnocení účinků bych ji musela používat déle, každopádně na pleti je příjemná a zanechává ji hebkou a hydratovanou.


Den 2. - GEL EFFECT Lak na nehty
Gelový lak je ve velmi přirozeném odstínu 3 On The Beach. V jedné vrstvě určitě nestačí, krytí není natolik silné a nehet pod jednou vrstvou prosvítá. Když se ale nanesou vrstvy dvě, vytvoří už pěkné syté krytí s vysokým leskem. Co hodnotím opravdu pozitivně je, že lak velmi rychle zasychá a nemusíte tak chodit s rukama nahoře půl dne :)))



Den 3. - LAHDE Intenzivní 24h hydratační denní krém
Hydratační denní krém obsahuje březovou mízu a čistou pramenitou arktickou vodu. Tato kombinace slibuje účinnou 24 hodinovou hydrataci a rozjasnění pleti přes. Krém je lehoučký a opravdu krásně, jemně voní. Vstřebává se velmi rychle a zanechá pleť příjemně hebkou a nemastnou. I přesto bych ho spíše volila pro sušší pleť, na té mé problematičtější mi přišel lehce komedogenní. Ale možná to byla jen shoda více okolností a momentálních vlivů na mou pleť.



Den 4. - INVISIBLE ILLUMINATION Zdokonalující balzám na rty
Balzám na rty je v pěkném bílo-stříbrném balení se zkoseným zobáčkem pro vymáčknutí z tuby a aplikaci na rty. Má růžovo-broskvový odstín, ale po nanesení na rty je zabarvení téměř neznatelné. Příjemně voní po ovoci a zanechává rty lehounce lesklé a hydratované.



Den 5. - KIRKAS Rozjasňující minutová maska
Tato maska má hned tři účinky na pleť: čistí, rozjasňuje a působí jako peeling. Má jílovitou konzistenci šedé barvy a obsahuje mikročástečky, které po nanesení krouživými pohyby zbaví pleť odumřelých buněk a zanechají ji krásně hladkou a čistou.



Po otevření prvních pěti okýnek jsem ještě víc natěšená na ta další. Prozatím je můj nej produkt z těchto pěti maska z 5.dne ;) 

Co byste si vybrali Vy? Dejte mi vědět do komentářů ;)

Komentáře

Oblíbené příspěvky