Vichy novinky - Minéral89 oční booster a make-up Minéralblend

Hezký den,

léto se ukazuje v plné síle a s přibývajícími stupni na venkovním teploměru úměrně ubíráme množství dekorativní kosmetiky. Já v těchto horkých dnech vůbec nepoužívám klasické make-upy, spíš dávám přednost lehkým BB krémům, případně tónovaným opalovacím krémům. Co vy?


Díky Lékarna.cz jsem měla možnost pořádně otestovat novinky, které si připravila značka VICHY, a to mladšího bratra veleznámého Minéral 89 Hyaluron Boosteru na pleť (recenze ZDE), oční sérum Minéral 89 a lehoučký hydratační make-up Minéralblend v odstínu 03 Gypsum. Jak testování dopadlo? Čtěte dále...

VICHY Minéral 89 péče o oční okolí
Pro začátek bych ráda uvedla, že mám poměrně tmavé kruhy pod očima, zřejmě genetika, protože v rodině nejsem jediná. Jsou ale produkty, a teď nemyslím zrovna korektory, které umí oční okolí projasnit a zjemnit. Oční sérum Minéral 89 Vichy mezi ně rozhodně patří. Dala jsem si s jeho testováním načas a používala ho minimálně 1x denně (většinou večer) po dobu pár týdnů. Balení se možná může zdát malinké, ale pumpička má vychytanou stopku, která vám přesně nadávkuje tu jednu potřebnou kapku, ani o malinko víc. Konzistence je spíš tekutější, mírně gelová, velmi hezky se vstřebává.


Kůže v očním okolí je citelně pevnější, jemnější. Zcela zmizely mírné otoky, za což jsem nesmírně vděčná. Od doby, co péči používám, jsem nezaznamenala ani jednou jakékoliv pnutí nebo snad šupinky, které se mi občas dříve objevily. Díky mastnější pleti netrpím zatím na vrásky, ale jemné linky smíchu samozřejmě mám. I ty se mi zdají lehce vypnutější, méně viditelné. Řekla bych, že i tmavé kruhy nejsou tak výrazné, ale těžko soudit, zda to spíš není optický klam, protože zbytek obličeje už není díky slunečním paprskům tak bledý jako třeba v zimě. Protože jsem měla velmi pozitivní zkušenost s hydratačním pleťovým boosterem Minéral 89, tušila jsem, že i oční péče bude kvalitní. A nemýlila jsem se. Váháte-li tak, zda produkt pořídit, za sebe můžu určitě doporučit.

Balení 15 ml, cena 462 Kč, k dostání ZDE 

VICHY Minéralblend odstín 03
Jak jsem už zmínila na začátku článku, v létě vždycky ubírám na intenzitě make-upu, to je celkem přirozené. Velmi přirozený je i nový make-up Vichy Minéralblend, který je na bázi vody a hydratační esence. Jeho konzistence je tak velmi lehká, až vodová, žádný hutňák to opravdu není. Díky obsaženým minerálním pigmentům však velmi hezky sjednotí tón pleti. Krytí je spíš nižší, ale mně to naprosto vyhovuje. Odstín 03 Gypsum bych doporučila mírně až středně opálené pleti.


Efekt po nanesení na obličej je, jako byste použili hydratační krém. Pleť je nacucaná, vláčná, ovšem pro mě, majitelku mastné pleti, to znamená i nutnost pudrovat. Zmatňující efekt tak určitě nečekejte. Na druhou stranu maximálně oceňuji, že je make-up na pleti zblízka téměř neviditelný, vypadá opravdu velmi přirozeně. Co se odolnosti během dne týče, zkoušela jsem i v současných tropických dnech, a pleť vydržela bez otěru až 6 hodin. Lesknout se ale začínám už cca po hodině, takže pudr nebo matující papírky musím mít u sebe neustále. Jsem celkem zvědavá, jak mi bude make-up sedět v chladnějším období.



Balení 30 ml, cena 482 Kč, k dostání ZDE

Jak se vám VICHY novinky jeví? Máte už některý z těchto kousků doma, případně vás zaujal natolik, že uvažujete nad pořízením?

Děkuji Lekarna.cz, která mi novinky na testování poskytla.

Přeji krásný den,
Gábi
@beautygabu

Komentáře

  1. BB krémy jsem nikdy neměla moc v lásce, nevím proč. Spíš nosím make-up, který chci aby něco zakryl, nebo si nedám vůbec nic. :D Zaujala mě ale ta péče o oční okolí. :)

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si k BB musela najít cestu, taky je hodně protřídit, než jsem našla něco, co mi sedne :-) Oční booster je vážně super, obzvlášt teď v létě.

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky