LUMENE Adventní kalendář - 6.-10. den

Pokračujeme v představení dalších pěti produktů z okýnek 6-10 v božském adventním kalendáři Lumene.


Den 6. - NORDIC CHIC Eyeshadow Primer
Balení obsahuje 5ml vyhazující podkladové báze pod oční stíny. Textura je jemná, po nanesení vytváří sametový efekt na kůži víčka. Stíny se po použití podkladu nanáší snadno, hezky drží a barva je o něco výraznější. Jinak ale nevidím nijak výraznější efekt.



Den 7. - VALO Noční rozjasňující krém
Krém má lehoučkou texturu a vůní mi trošku připomíná multivitaminový šumák :) Obsahuje antioxidanty, vitamin C a kyselinu hyaluronovou, které mají zajistit hydratovanou a regenerovanou pleť. Ideální pro unavenou pleť bez jasu a hydratace.



Den 8. - GEL EFFECT Lak na nehty
Gelový lak má krásnou tmavě švestkovou barvu (odstín 9 Moonlit). Stejně jako u laku z druhého dne, ani tady nestačí jedna vrstva na syté zakrytí nehtu bez prosvítání. Po dvou vrstvách je ale nehet krásně zpevněn a lak se po superrychlém zaschnutí pěkně leskne. Bez použití bezbarvého fixátoru vydrží lak cca 3-4 dny, než se začne oprýskávat ze špiček.



Den 9. - LAHDE 3v1 Micelární voda
Micelární voda beze zbytku odlíčí i voděodolný make-up, zanechává pleť příjemně hebkou a čistou. Co mě osobně těší nejvíc je, že neštípe v očích. Kromě micelární vody Nivea mě totiž snad všechny vody dráždí.


Den 10. - NORDIC CHIC Mini rtěnka
Rtěnka je opravdu v mini baleníčku, ale na cesty nebo do psaníčka ideální :) Na první pohled vypadá barva velmi výrazná, sytě korálová, na rtech už ale tolik výrazná není. Krásně se leskne a rty příjemně hydratuje, zanechává je jemně zbarvené. Určitě to není žádný držák, takže při pravidelném přetírání mi asi rtěnka moc dlouho nevydrží :)


Komentáře

Oblíbené příspěvky