Balea - objemový set na vlasy kokos/mango

Taky Vám v těchto pochmourných dnech chybí léto, sluníčko a omamná vůně ovoce?
Balea připravila tuhle úžasnou kolekci objemové kosmetiky na vlasy s vůní kokosu a manga. A jak už to u této značky bývá, jedná se opět o velmi příjemné produkty za více než příjemnou cenu :)




Sada obsahuje lak, pudr a cukrový sprej, vše s efektem objemu.

LAK - Standardně se může aplikovat buď na závěrečné přelakování nebo jako objemový sprej přímo ke kořínkům. U obou variant je třeba to nepřehnat s množstvím. Pří celkovém přelakování nijak extra neslepuje, ale příjde mi, že nechává vlasy spíš matnější, což není příliš žádoucí. Při aplikaci ke kořínkům je třeba stříknout opravdu jen malé množství a nejlépe ještě promnout prsty či tepelně upravit (fénem). Celkově bych řekla, že je to takový průměrný lak na vlasy. Vůně je ale skvělá!:)

PUDR - To je můj favorit! Za cca 50 Kč dostanete produkt, který se kvalitou vyrovná mnohem dražším konkurentům. Je s ním ale zase potřeba zacházet opatrně, aby nedocházelo k nežádoucímu slepování vlasů, ostatně jako u každého objemového pudru ;) 

CUKROVÝ SPREJ - Upřímně, s ním si úplně nevím rady. Původně jsem myslela, že když ho aplikuju na mokré vlasy a vyfoukám, bude fungovat jako tužidlo, ale efekt se jaksi nedostavil. Stejně tak tomu bylo při aplikaci na suché vlasy. Asi bych řekla, že sprej bud vhodnější na kratší vlasy, třeba pro WET LOOK, pro dlouhé je celkem bezvýznamný. Celkově bych řekla, že v tomto případě to byly vyhozené peníze :(

A co Vy? Máte s touto voňavou řadou zkušenosti? Vyhovuje? Nevyhovuje? Těším se na Vaše komenty! ;)

Komentáře

Oblíbené příspěvky