Nuspring.cz - přírodní kosmetika (a nejen ta) na jednom místě

Hezký den,

dnes bych vám ráda představila český e-shop, který sdružuje všechnu úžasnou přírodní kosmetiku, kterou pro vás pečlivě vybírají zakladatelky - Nuspring.cz. Ty dbaji na to, aby veškeré produkty, které do e-shopu zařadí, byly kvalitní a stála za nimi filosofie, se kterou souzní. Já jsem dostala možnost z e-shopu pár kousků vyzkoušet a na následujících řádcích vám je představím.

Equa láhev na pití
Lahve Equa mě zaujaly už na první pohled svým neskutečně krásným, jemným designem, ale také materiálem, jímž je borosilikátové sklo potažené libovolným obalem s různým materiálem a barvou. Já samozřejmě neváhala ani vteřinu a vybrala si dokonalý rose gold, nebo chcete-li BRONZE obal v eko kůži. Láhev je opravdu krásná, praktická, s objemem 750ml, velmi snadno se udržuje. Od značky Equa jsou k dostání i dětské lahve s roztomilým designem, ty jsou z plastu bez BPA a udrží studené i teplé nápoje. Já si je zamilovala natolik, že jsem na Vánoce udělala radost všem dětským členům naší velké rodiny a pořídila jsem jich rovnou 5, každý s jiným dekorem. Jsou navíc úžásné pro učení dětí na pití z lahve, otvor je tak akorát velký, pro děti je tak pití opravdu radost. 




Havlíkův přírodní zázrak
Pokud hledáte univerzální krém na všechno, pak mrkněte na Přírodní zázrak od Havlíkovy apotéky. Krém obsahuje 96% složek přírodního původu a je to vlastně taková voňavá bylinková vazelína, která si poradí se suchými místy, hojí akné, zklidní podráždění a je vhodný i pro citlivou pleť a pro děti na opruzeniny nebo ochranu tváří v zimě.



Látkové odličovací tampony Mylo
Látkových tamponů je na trhu aktuálně už opravdu velké množství. Někdo na ně už nedá dopustit, někdo si na ně nikdy nezvykne. Volba je na každém, každopádně tyto Biele Kvety Bio bambusovo-bavlněné a lněné od slovenské značky Mylo jsou skvělé i v tom, že mají hranatý tvar a při jejich výrobě tak nedochází k odpadu, jako je tomu u kulatých tamponů. Jsou velmi příjemné, znovupoužitelné a v balení jich najdete 7 kusů.



Havlíkova Krásná slečna
Řadu Krásná slečna od Havlíkovy apotéky jsem chtěla vyzkoušet už dlouho. Lákalo mě hlavně to, že je určena pro mastnější a problematickou pleť, se kterou se potýkám. Vyzkoušela jsem čistící 1-minutový elixír, který mi z celé řady sedl nejlépe. Hezky čistí, odstraní i make-up a nevysušuje. Odličovací voda Pramen krásy je také určena na problematickou a aknózní pleť, používá se na dočistění a tonizaci pleti. Reguluje tvorbu mazu a působí protizánětlivě. Sérum na akné je třetím krome v péči a nanáší se na čistou a suchou pleť před krémem. Intenzivně reguluje tvorbu kožního mazu a působí protizánětlivě. Posledním krokem a zároveň posledním produktem, který jsem zkusila, je krém na problematickou pleť, který se dá použít na den i noc, velmi intenzivně hydratuje, působí opět protizánětlivě a reguluje tvorbu kožního mazu. Celá řada velmi zajímavě voní po bylinkách, ostatně tak, jak je u Havlíka zvykem.


Jednotlivé recenze na produkty najdete i na mém IG profilu @beautygabu. Děkuji e-shopu Nuspring za poskytnutí produktů na testování a možnost objevit zase něco nového. Určitě na e-shop zavítejte, protože nabízí opravdu spoustu skvělých produktů, například i pokud dodržujete zero waste metodu.

Hezký den,

vaše Gábi
@beautygabu

Komentáře

Oblíbené příspěvky