PITERAQ - Rtěnka Chamarel

Jsem velký milovník rtěnek, proto mě velmi potěšil balíček od Piteraq, který obsahoval rtěnku Chamarel v nádherném odstínu 75°N Rossetto.

Piteraq je značka přírodní kosmetiky původem z Itálie. Jejich heslo "Jsme příroda" není náhodné, neboť jejich produkty vykazují až 98% přírodních složek. Rozhodně v kosmetice Piteraq nenajdete parabeny ani silikony. Naopak v nich naleznete přírodní vůně, esenciální oleje, mínerály a vitamíny. Navíc si můžete být jisti, že rtěnka, která krášlí Vaše rty ani ostatní produkty ze sortimentu Piteraq nebyly testovány na zvířatech a jsou 100% veganské ;) 

Rtěnka Chamarel odstín 75°N 
Samotná rtěnka, kterou jsem dostala na testování, je z 94% tvořena přírodními složkami. Velké zastoupení má meruňkový olej, který obsahuje vitamíny A a E, a bambucké máslo známé pro své blahodárné účinky na výživu a ochranu pleti před nežádoucími vlivy. K dostání je v osmi krásných odstínech.

Obal rtěnky je tvořen z lepenky, která je snadno rozložitelná a z kovové části, která se likviduje jako běžná plechovka. I přes nestandardní obal rtěnka rozhodně nepůsobí lacině, ba naopak. Černá barva ji dodává luxusní vzhled. Po otevření se objeví náplň v krásném bramboříkově růžovém odstínu. Rtěnka nijak nevoní, na první pohled působí malinko jinak, není tak "strojově" vyhlazená. Popis slibuje matný efekt. S tím tedy nemohu vůbec souhlasit, ovšem v tomto případě mi to vůbec nevadí. Barva je neuvěřitelně sytá a vysoce pigmentovaná. Velmi snadno se nanáší a stačí jednou přetřít pro výsledný efekt. Rty jsou po použití hladké a hydratované. Jak jsem zmiňovala nesouhlas s matným efektem, tak toho po nanesení opravdu není ani náznak, právě naopak, spíš bych řekla, že rtěnka dodává efektní lesk.

Celkově jsem z rtěnky dost nadšená a v tomto případě se určitě vyplatí koupit si za cenu malinko vyšší (cca 390,-Kč) oproti těm drogerkovým produkt, který nezatíží Vaše tělo ani přírodu;) 

Pokud se ptáte, kde je možno kosmetiku Piteraq zakoupit, mrkněte na IG/FB piteraq_cosmeics_svk_cz nebo na e-shop 

Já moc děkuji za poskytnutí rtěnky a určitě vyzkouším i další produkty z nabídky dekorativní kosmetiky Piteraq ;) A co Vy? Zaujala Vás rtěnka? Máte se značkou Piteraq zkušenost? 

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky